Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Erhvervsrengøring​

Erhvervsrengøring fra Renotek

Renotek er et professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring.  Vores kunder vælger Renotek og bliver ved Renotek, fordi vi fokuserer på pålidelig og professionel rengøring. Vi indgår et tillidsfyldt samarbejde, med fast og kontinuerlig erhvervsrengøring, altid til den aftalte tid.

Erhvervsrengøring efter dine ønsker: 

Hos Renotek tilbyder vi effektiv og miljørigtig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder, og vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov, når vi skal indgå i et samarbejde om erhvervsrengøring. Vi har altid gode priser på erhvervsrengøring og vores arbejdet udføres med bedste resultat.

Gode priser

Vi tilbyder gode priser for forskellige typer rengøring.

Altid tilgængelig

Vi arbejder året rundt forskellige steder for at holde os rene.

Privat og forretning

Vi hjælper med at rengøre derhjemme og på kontoret.

Skrædersyet Erhvervsrengøring

Vi sørger for at holde styr på rengøringen i din virksomhed – så har du brug for erhvervsrengøring til gode priser og med et godt resultat. Når vi indgår i et samarbejde om erhvervsrengøring, så tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov, og derfor laver vi altid specialsyede tilbud på erhvervsrengøring, så din virksomhed kan få lige præcis den rengøringsordning, der passer bedst. Vi starter altid med en personlig samtale om erhvervsrengøring, og herefter kommer vi så med et tilbud på erhvervsrengøring, som både er billig, effektiv og miljørigtig. Erhvervsrengøring – effektiv og miljørigtig Vi ved at din virksomhed har særlige behov, og derfor tilpasser vi altid vores tilbud efter vores kunder, når vi giver et tilbud på erhvervsrengøring. Ønskes vinduespudsning og trappevask mv. som en del af tilbuddet inden for erhvervsrengøring, så kan vi naturligvis også tilbyde det. Hos Renotek tilbyder vi effektiv og miljørigtig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder, og vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov, når vi skal indgå i et samarbejde om erhvervsrengøring. Vi har altid gode priser på erhvervsrengøring og vores arbejdet udføres med bedste resultat.

Godt og sundt indeklima:

God rengøring = Godt indeklima. Et bedre indeklima er til gavn for dine medarbejdere og deres produktivitet. En fast aftale på erhversrengøring, hjælper dig til, at holde et godt og sundt indeklima. Ifølge arbejdstilsynet er mangel på god og omhyggelig rengøring, en hyppig årsag til et dårligt indeklma. Det giver desværre et tungere luftmiljø med allergener og indeklimagener. I Renotek har vi derfor nøje udvalgt vores produkter og processer til, at sikre jer et rent og skinnende kontormiljø, uden kompromis på allergi og miljø. Vi bruger miljørigtige produkter, der sikrer jer et sundt indeklima. Vores arbejdsprocess i erhvervsrengøring sikrer dig et professionelt og perfekt resultat – hver gang.

Hvor ofte:

Det er helt op til dig, hvor ofte der skal gøres rent. Vores anbefaling er, at des flere mennesker, der er på arbejdspladsen, des større er nødvendigheden for hyppigere rengøring.
Indeklimaet og Indemiljøet bliver typisk belastet ved flere mennesker og lader baktierer sprede sig hypperigere. Her vil nødvendigheden for hyppigere erhvervsrengøring øges for, at sikre et godt og sundt indemiljø og rene arbejdsforhold for jeres ansatte.
Vi vil dog gerne give vores anbefaling baseret på jeres behov og derfra lade det være helt op til jer, hvad i ønsker.

Om Renotek:

Med et professionelt personale, med mange års erfaringer og løbende kursusuddannelse, er du altid i trygge & effektive rengøringshænder.
Vi har serviceret mere end 500 kunder i København og Sjælland. Da vi er et professionelt, men lille rengøringsfirma, bygger vores værdier på tillid og partnerskab. Vi lever af, at levere en god og stabil service, der strækker sig over lang tid. Derfor har vi valgt vores medarbejdere med omhu, og de har været med os siden begyndelsen.  Hermed sikrer vi stabilitet, effektivitet og en høj service standard.

50% Rabat på første rengøring:​


Vi vil meget gerne gøre det lettere for os, at vise dig, hvilken service og værdi Renotek tilbyder. Derfor har vi valgt, at tilbyde 50% rabat på den første erhvervsrengøring. Det giver dig, en billig og uforpligtende mulighed for, at se resultatet af vores erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende og gratis tilbud her.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: