Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Trappevask

Vi Tilbyder Professionel Trappevask I Hele Storkøbenhavn

Gennem flere års erfaring kan Renotek tilbyde professionel trappevask til erhverv og private i hele Storkøbenhavn samt på resten Sjælland. Kontakt os på 70 70 21 42 og få et uforpligtende tilbud.

En ren trappeopgang giver et godt førstehånds indtryk. Vi sikrer at trappevasken udføres grundigt med rene mopper, så I får et skinnende rent resultat. Når trapperne er rene og i pæn stand, er de også med til at holde resten af boligen eller arbejdspladsen ren.

Renotek leverer altid vores trappevask uden at gå på kompromis med kvaliteten – det betyder at vi fejer, rengør og vasker ethvert trappetrin helt ud i hjørnerne. Al snavs og skidt fjernes, og luften i opgangen får en dejlig duft og bliver behageligere og lettere efter en omhyggelig omgang trappevask.

Alle vores rengøringsassistenter har en ren straffeattest. Vores medarbejdere får altid en grundig oplæring i hvordan en trappeopgang rengøres.

Høj kvalitet

Vi sikrer en høj kvalitet på vores trappevask,
så i får et skinnende rent resultat.

Miljøvenlige produkter

Vi bruger miljøvenlige produkter, der sikrer jer et sundt indeklima.

20 års erfaring

Altid fast tilknyttet rengøringspersonale med mange års erfaring bag sig.

50% Rabat på første rengøring:​


Vi vil meget gerne gøre det lettere for os, at vise dig, hvilken service og værdi Renotek tilbyder. Derfor har vi valgt, at tilbyde 50% rabat på den første erhvervsrengøring. Det giver dig, en billig og uforpligtende mulighed for, at se resultatet af vores erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende og gratis tilbud her.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: