Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Restaurant og Kædebutiksrengøring

Professionel rengøring og service på kæde restauranter (Mcdonald’s, Burger King, Kentucky Fried Chicken ol.) eller alm. restauranter , café , diskoteker.

Vi har erfaring med rengøring af restauranter, så uanset om du har en italiensk, kinesisk eller dansk restaurant, et sushisted eller et pizzeria, kan vi give jer et tilbud på rengøring og service, som passer til netop jeres restaurant.

Renotek har udviklet en række forskellige tjenesteydelser, og for os er det vigtigst at levere den bedste rengøring og service og give kunden et positivt indtryk af vores rengøringsfirma samt en god oplevelse.

Vi bruger desuden kun rengøringsprodukter af den bedste kvalitet, og det sikrer også en grundig, hurtig og effektiv rengøring af din restaurant. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, men vi kan stadig give dit et tilbud på rengøring, som er billigere end mange af vores konkurrenter.

Renotek er superfleksible med vores arbejdsplan og tilbyder rengøring og service alle dage i ugen inklusive weekender og helligdage.
Rengøring af restaurant vil typisk bestå af følgende:

· Rengøring af køkken.

· Rengøring af dansegulv og lignende.

· Rengøring af toiletter

· Rengøring af barområde (bar og bag baren).

· Rengøring af borde samt stole og stoleben.

· Rengøring af billeder, glas, rammer, spejle osv.

Gode priser

Vi tilbyder gode priser for forskellige typer rengøring.

Altid tilgængelig

Vi arbejder året rundt forskellige steder for at holde os rene.

Privat og forretning

Vi hjælper med at rengøre derhjemme og på kontoret.

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: