Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Kontorrengøring i København og Sjælland

Rengøring af kontor

Renotek – et pålideligt, professionelt og effektivt rengøringsfima. Med 20+ års erfaring med kontorrengøring og et fagligt & kursusuddannet personale i kontorrengøring, er du altid sikret en proffesionel rengøring af dit kontor og kontorlokaler.

Med Renotek får du din virksomhed et bedre indeklima,mindre sygedage og et  flot & præsentabelt kontormiljø.

Special uddannet medarbejdere

Vores personale er altid ”up to date”, med nyeste krav til rengøring og kontorrengøring. De gør rent, efter arbejdstilsynets anvisninger og sikrer dig et rent og sundt kontormiljø.
Med over 20 års erfaring med kontorrengøring er du i trygge hænder, af et personale, der har rengjort mere end 500 kontor og kontorlokaler.

Gode priser

Vi tilbyder gode priser for forskellige typer rengøring.

Miljørigtige Produkter

Undgå allergi eller skrappe produkter blandt dine medarbejdere.

20 Års Erfaring

Du er i trygge og erfarne hænder, der altid sikrer jer stabil & grundig kontorrengøring.

Skræddersyet kontorrengøring:

Vi sørger for at holde styr på rengøringen i din virksomhed – så har du brug for kontorrengøring til gode priser og med et godt resultat. Når vi indgår i et samarbejde om kontorrengøring, så tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov, og derfor laver vi altid skræddersyet tilbud på kontorrengøring, så din virksomhed kan få lige præcis den rengøringsordning, der passer bedst.

Vi starter altid med en personlig samtale om jeres behov og udfordringer, herefter kommer vi med et tilbud, som både er billigt, effektiv og miljørigtig.

Fordele ved Kontor rengøring:

Hold dine medarbejdere fokuseret, produktive og glade.
Med en fast aftale på kontorrengøring, sikrer du dig også et bedre indemiljø. Kontormiljøet, det visuelle indtryk og renligheden, har en klar effekt på dine medarbejders produktivitet. Det kender vi nok alle til, at rene linjer, skaber bedre struktur og et bedre humør.

 

Gør et flot og præsentabelt indtryk af dit kontor.
Afholder du et kundemøde i beskidte eller snuskede lokaler, giver du kunden et unødvendigt dårligt førstehåndsindtryk. Med en aftale på kontorrengøring fra Renotek, sikrer du dig altid et flot og præsentabelt førstehåndsindtryk. Dit kontor vil blive rengjort i alle afkroge, og med miljørigtige produkter.

Hvor ofte:

Det er helt op til dig, hvor ofte der skal gøres rent. Vores anbefaling er, at des flere mennesker, der er på arbejdspladsen, des større er nødvendigheden for hyppigere rengøring.
Indeklimaet og Indemiljøet bliver typisk belastet ved flere mennesker og lader baktierer sprede sig hypperigere. Her vil nødvendigheden for hyppigere erhvervsrengøring øges for, at sikre et godt og sundt indemiljø og rene arbejdsforhold for jeres ansatte.
Vi vil dog gerne give vores anbefaling baseret på jeres behov og derfra lade det være helt op til jer, hvad i ønsker.

Om Renotek:

Med et professionelt personale, med mange års erfaringer og løbende kursusuddannelse, er du altid i trygge & effektive rengøringshænder.
Vi har serviceret mere end 500 kunder i København og Sjælland. Da vi er et professionelt, men lille rengøringsfirma, bygger vores værdier på tillid og partnerskab. Vi lever af, at levere en god og stabil service, der strækker sig over lang tid. Derfor har vi valgt vores medarbejdere med omhu, og de har været med os siden begyndelsen.  Hermed sikrer vi stabilitet, effektivitet og en høj service standard.

50% Rabat på første rengøring:​


Vi vil meget gerne gøre det lettere for os, at vise dig, hvilken service og værdi Renotek tilbyder. Derfor har vi valgt, at tilbyde 50% rabat på den første erhvervsrengøring. Det giver dig, en billig og uforpligtende mulighed for, at se resultatet af vores erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende og gratis tilbud her.

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: