Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Privat rengøring
i Hele København og Sjælland

Stabilitet

Renotek er et lille rengøringsfirma med få betroede medarbejdere. Du får altid den samme rengøringsassistent til, at hjælpe dig med at holde rent.

Faglighed

Vores rengørings assistenter er alle uddannet. Herudover tager de løbende kurser for, at sikre de rette rutiner og produkter i deres rengøring.

Erfaring

Med 20 års erfaring, er du altid sikret en grundig rengøring, baseret på de rette rengøringsrutiner og med en streng kvalitetskontrol.

Et Lille Men Professionelt Renørings firma

Privat rengøring af et professionelt og tillidsfuldt rengøringsfirma. Ved Renotek er du i trygge og professionelle hænder med din private rengørigshjælp. Med 20+ års erfaring og mange private kunder i København og Sjælland, har vi faste og klare arbejdsprocesser, der altid sikrer dig et dejligt rent hjem.

Hovedrengøring, Privat rengøring enkeltgang, Rengøringshjælp på ugenlig basis.

Rengøring i hele København og Sjælland

Ønsker du en fast rengøringshjælp eller måske blot hjælp til en hovedrengøring? I Renotek hjælper vi dagligt med fast rengøringsaftaler såvel som behov for kun enkeltstående rengøringer.
Vi dækker hele København og Sjælland med vores rengøringsservice.
Få et godt og lokalt tilbud fra Renotek i København eller resten af Sjælland.

Få effektiv rengøring, af uddannet personale.

Få rengøringshjælp fra professionelt rengøringspersonale der er fagligt uddannet og med massere af erfaring. Således sikrer du dig, at din rengøring er effektiv, grundig og tilfredsstillende. Med mange nye rengøringsfirmaer på det private rengørings marked, ofte udbudt af private mennesker, kommer vi tit ud til kunder, som ikke har været tilfredse med deres service fra deres første rengøringsfirma. Det giver heldigvis os chancen for, at vise den værdi, der er i et professionelt rengøringspersonale. Et personale med 20+ års erfaring og kurser i bagagen, sikrer at vores rengøringsassistenter, er effktive og har helt indarbejdet rengøringsprocesser, der altid skaber et renere hjem for dig. Af samme årsag vælger vores kunder, at blive ved Renotek, fordi vi opbygger tillid, igennem vores kontinuerlige, effektive og stabile rengøringsarbejde.

Hovedrengøring​

En hovedrengøring er en mere omfattende rengøring,. Det vil sige en rengøring der starter oppe og slutter nede. Alt rengøres, skabe indv. og udv. alle flader rengøres. Alt inventar afvaskes og aftørres m.m.

En hovedrengøring er en komplet rengøring fra Renotek. Uanset hvor god den daglige rengøring er, vil der altid være behov for en grundig rengøring og afvaskning, der rydder ud i allergener og elminerer bakterie spredning i dit hjem.
Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov. Ønsker du en hovedrengøring? Så få et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dit behov.

Private Rengøringsaftaler

Private rengøringsaftaler er et af vores største serviceområder. Vi hjælper med faste rengøringsaftaler i ældreboliger, lejligheder og boliger i hele København og Sjælland.

Du får  en fast og stabil rengøringsaftale, altid med den samme rengøringsassistent.
Vi ligger sammen en rengøringsplan, hvor vi kortlægger dine behov og, hvor ofte du har brug for rengøring  og hvad vi skal være ekstra opmærksomme på i lige netop dit hjem.

Få 50% Rabat på Din Første Rengøring

Vi vil gøre det lettere for os at vise dig hvilken service og værdi Renotek tilbyder. Derfor har vi valgt at give 50% rabat på den første rengøring. Det giver dig, en billig og uforpligtende mulighed for, at se, hvilket resultat du får med en professionel rengøringshjælp. Vi kører tilbuddet i en begrænset periode.

Glade medarbejdere skaber bedre rengøring 

I Renotek er det ikke kun vores kunder, der er glade for vores private rengøring. Vores ansatte har nemlig været med os helt fra starten. Vi er derfor stolte af, at vores ansatte har en langt over gennemsnitlig ansættelsesperiode.
Det giver stabilitet, tryghed og tillid til vores ansatte både fra vore kunder og fra Renotek som organisation.

Det betyder for dig, at du altid vil møde en imødekommende og tillidsfuld rengøringsassistent fra Renotek.

Fleksibelt & Tillidsfuldt Samarbejde.

Da vores rengøringsydelser typisk foregår i det private hjem, ved vi at det handler om tillid, så vi tager derfor altid hensyn til den enkelte kundes behov og servicere på bedste vis. Ønsker du eksempelvis at vi skal benytte dine remedier til rengøringen, i stedet for at medbringe vores egne kan vi naturligvis også aftale det.
Eller er der ekstra behov, hvor du ønsker en grundig vask af din ovn, køleskab eller lignende? Så overlad det beskidte arbejde til os og kom hjem til et skinnende rent hjem.

Vi oplever også tit, at vores kunder har genstande, de gerne vil have vi er mere forsigtige ved.
Det bliver nedskrevet i rengøringsplanen, så vores erfarne rengøringspersonale, altid udviser opmærksomhed hertil.

Vi Passer På Dit Hjem

Vi ved, at det er vigtigt for dig, at kunne overlade nøglerne til dit hjem med en rolig og sikker fornemmelse når du vælger, at få rengøring i dit private hjem.

Derfor bør du også vælge et professionelt rengøringsfirma.

Ved Renotek har vi få betroede medarbejdere, der udover selvfølgelig, at have en ren straffeattest, har gjort rent i mere 500+ private hjem. 

Da vi er et professionelt, men lille rengøringsfirma, bygger vores værdier på tillid og partnerskab. Vi lever af, at levere en god og stabil service, der strækker sig over lang tid.

Derfor har vi valgt vores medarbejdere med omhu, og de har været med os siden begyndelsen.

Stabilitet

Renotek er et lille rengøringsfirma med få betroede medarbejdere. Du får altid den samme rengøringsassistent til, at hjælpe dig med at holde rent.

Faglighed

Vores rengørings assistenter er alle uddannet. Herudover tager de løbende kurser for, at sikre de rette rutiner og produkter i deres rengøring.

Erfaring

Med 20 års erfaring, er du altid sikret en grundig rengøring, baseret på de rette rengøringsrutiner og med en streng kvalitetskontrol.

Få 50% på din første private rengøring:

Vi vil meget gerne gøre det lettere for os, at vise dig, hvilken service og værdi Renotek tilbyder. Derfor har vi valgt, at give 50% rabat på den første rengøring. Det giver dig, en billig og uforpligtende mulighed for, at se resultatet af vores rengøringshjælp.
Udfyld formularen her eller ring og få et uforpligtende tilbud, med 50% i rabat på din første rengøring.

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: