Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Erhvervsrengøring København

Ønskes vinduespudsning og trappevask mv. som en del af tilbuddet inden for erhvervsrengøring, så kan vi naturligvis også tilbyde det.

Hos Renotek tilbyder vi effektiv og miljørigtig erhvervsrengøring til alle former for virksomheder, og vi tager altid udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov, når vi skal indgå i et samarbejde om erhvervsrengøring. Vi har altid gode priser på erhvervsrengøring og vores arbejdet udføres med bedste resultat.

Vi sørger for at holde styr på rengøringen i din virksomhed – så har du brug for erhvervsrengøring til gode priser og med et godt resultat. Når vi indgår i et samarbejde om erhvervsrengøring, så tager vi altid udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov, og derfor laver vi altid specialsyede tilbud på erhvervsrengøring, så din virksomhed kan få lige præcis den rengøringsordning, der passer bedst.

Vi starter altid med en personlig samtale om erhvervsrengøring, og herefter kommer vi så med et tilbud på erhvervsrengøring, som både er billig, effektiv og miljørigtig.

Vi ved at din virksomhed har særlige behov, og derfor tilpasser vi altid vores tilbud efter vores kunder, når vi giver et tilbud på erhvervsrengøring. Kontakt os allerede i dag på +45 53 81 25 25.

Gode priser

Vi tilbyder gode priser for forskellige typer rengøring.

Altid tilgængelig

Vi arbejder året rundt forskellige steder for at holde os rene.

Privat og forretning

Vi hjælper med at rengøre derhjemme og på kontoret.

Få et PrisestimatDin estimerede pris for rengøring første gang: